Top weekend!

Vrijdag 28 en zaterdag 29 augustus stond bij LVV Beach in het teken van verschillende toernooien. Vrijdagochtend was er het kennismakingstoernooi van het Schoonhovens college voor alle derde jaars leerlingen. Een gezellige ochtend die mede door het mooie weer tot een succes kon worden gerekend.
Vrijdagavond was er een bedrijventoernooi, de bedrijven van der Ham installaties, Homing XL, BAM en Unive Leksprong streden om de eer en de felbegeerde wisselbeker. Uiteindelijk was het Homing XL die er met de eerste prijs vandoor ging. Een gezellige avond, mede dankzij de barbecue en de gezellige borrel na het toernooi.
Op zaterdag was er het Summer Beach toernooi. De zon scheen, de temperatuur was goed en de teams hadden er zin in. Ook zaterdag kan als een geslaagde dag de boeken in. De dag is gezellig afgesloten met een heerlijke barbecue. We hopen iedereen volgend jaar weer terug te zien, om er weer zo’ n groot succes van te kunnen maken. De organisatie kijkt in ieder geval terug op een fantastisch weekend en wil alle vrijwilligers ontzettend bedanken, zonder jullie was dit niet gelukt!

DSC_0375